Bøger

Tre skønlitterære udgivelser er det indtil videre blevet til fra min hånd. To ungdomsromaner “Den sidste weekend i verden” og “Den anden Kamille – en ukærlighedhistorie” – og sidst men ikke mindst e-novellen med den yderst bramfri titel “Fisses hævn”.

Den anden Kamille – en ukærlighedshistorie, Gyldendal 2013:

Forsidebillede_Kamille_lilleKamille er 17 år og opkaldt efter den kedeligeste urtete i verden. Det hele bliver ikke spor bedre af, at hendes mor er ulykkelig forelsket i den røvsyg historiker, hendes bedste veninde er lallende vild med en autonom veganer – og at den eneste, der viser interesse for hende selv er et fjols ved navn Fisse…

Anmelderne skrev bl.a.:

 

Journalist Lotte Malene Ruby skriver vittigt uden at miste fokus. Temaerne kan de fleste teenagere nikke genkendende til, men det er i sproget, bogen har sin største force. Det er vittigt og kringlet uden at tage fokus fra indholdet.

* * * * Anne Mette Busch, Nordjyske

Bogen blev også godt modtaget af Politiken og Bookeater.dk!

Køb bogen – paperback eller ebog!

Fisses hævn – e-novelle, Gyldendal 2013

Fisse_forsideFølg med 17-årige Frederik og vennen Fisse på en vild nats hævntogt gennem København. En forhistorie til romanen “Den anden Kamille – en ukærlighedshistorie”.

Download gratis!

 

 

 

Den sidste weekend i verden, Gyldendal i 2007:

Forside_sidste_weekend“Det er den sidste weekend i verden. I skal fucking dø på søndag. Hvad vil I gøre?”

Julius er taget i sommerhus med sine to venner Thomsen og Viller – og Rosa er også på vej. De andre vil helst drikke sig stive foran brændeovnen og gå romantiske måneskinsture langs stranden. Det synes Julius er spild af tid, så han har planlagt en selskabsleg for viderekomne…

Bogen blev rigtig godt modtaget – bl.a. af Politiken og Berlingske Tidende.

Køb bogen eller hør soundtracket!