Om mig

Praktisk og strategisk kommunikatør

Jeg er uddannet journalist og har mere end ti års erhvervserfaring inden for journalistik og kommunikation på både praktisk og strategisk plan – i medieverdenen såvel som i politisk styrede organisationer.

Som skribent, redaktør og presse- og kommunikationschef har jeg udviklet indhold til både print, web og sociale medier – og arbejdet systematisk med samspillet mellem platforme.

Jeg samarbejder ubesværet med både grafikere, projektledere, ux´ere og videnspersoner på tværs af organisationer – og har opnået specialviden inden for bl. a. finans, erhverv og transport. Min tilgang til arbejde er usnobbet og handlingsorienteret.

Kort CV

Kommunikationsrådgiver i Det muliges kunst
August 2015  til nu
I 2015 besluttede jeg at blive selvstændig og bruge mine kompetencer i nye sammenhænge. Derfor etablerede jeg kommunikationsbureauet Det muliges kunst.

Kunderne i Det muliges kunst tæller bl.a.;

Dansk Industri
Cyklistforbundet
Danske Erhvervsskoler og -gymnasier
Danske Bank

Kommunikationschef i Cyklistforbundet
August 2014 til juli 2015
I stillingen som kommunikationschef havde jeg overordnet ansvar for organisationens samlede pressearbejde og medlems- og kampagnekommunikation. Derudover havde jeg personaleansvar for et team på tre-fem medarbejdere.

Redaktør i Cyklistforbundet
Januar 2014 til juni 2014
Hjemvendt fra Bruxelles indtrådte jeg i et barselsvikariat som redaktør for medlemsmagasinet på min tidligere arbejdsplads i Cyklistforbundet.

Forfatter og freelancer i Bruxelles
Juli 2010 til december 2013
I Bruxelles skrev jeg primært skønlitterært, men producerede også freelancekommunikation og journalistik. Jeg har pt. fået udgivet to romaner på Gyldendal.

Pressechef, projektleder og redaktør
Maj 2006 til juni 2010
Gennem fire år var jeg med til at udvikle Cyklistforbundet fra græsrodsorganisation til moderne interesseorganisation via styrket intern og ekstern kommunikation og nytænkning af foreningens brand.

Journalist, producer og tilrettelægger i DR
Juli 2001 til april 2006
I fem år arbejdede jeg som radiojournalist i DR. Primært på P3 som bl.a. producer på        Go´morgen P3, men også i perioder på P1, P4 og DR Nyheder.

Journalist fra Danmarks Journalisthøjskole
Færdiguddannet juni 2001
Under min uddannelse var jeg i praktik i Folkekirkens Nødhjælps kommunikationsafdeling og på DR P3. Fagspeciale: Sprog og fortælleteknik. Mediespeciale: Tv.